in de container

Wij zijn een creative agency die is gespecialiseerd in het op een snelle en creative manier helpen van brands bij activatie campagnes, lanceringen, evenementen, warehousing en opslag van je product. Wij creëren tailormade beursstands, foodtrucks en helpen je bij de juiste marketing van het product of merk. Daarnaast kunnen wij je volledig ontzien op elk event en er zorg voor dragen dat alles op rolletjes verloopt. De Container zorgt voor een unieke zichtbaarheid met end-to-end afhandeling. Wij kunnen helpen met unieke content voor je merk of product. Van creative concepten tot de opslag van je foodtruck. En daarom kun je samen met ons je merk laten opvallen!

''Think outside of the container''

Wij bij De Container vonden onze inspiratie in de zee containers. Er zijn er zoveel. Sterker nog: iedereen heeft wel een product wat ooit in zo’n stalen box is vervoerd. 

Al zien ze er niet inspirerend uit, de inhoud is toch zeer verrassend. Daarnaast is een container ijzersterk. Wij zijn niet bang voor een beetje ‘thinking outside the container’ Kortom, De Container Creative Concepts. Wij zijn creatief verassend met ijzersterke concepten. 

 

Fun fact I Er zijn meer dan 17000000 containers wereldwijd.

Fun fact II Wij hebben meer dan 17000000 creatieve ideeën.

MEET THE TEAM

DANIEL

Founder & Creative
concept developer
daniel@de-container.nl

Dana

head of marketing
& Web designer
dana@de-container.nl